'Toimitus'

Paljon on spekuloitu sillä, mikä on 'toimitus' ja minkä arvoinen se on. Yhtenä syynä nähdään kruunun rajan rikkoutumisvaara ja uusi jäähypenkki. Sellaiseen on kuitenkin pelivaraa, muistaakseni 4 kuukauden päästä yhtiöön otetaan yhteyttä ja 6 kk on jo varoittelun paikka. Oheisessa kaaviossa on trendiviivoja ja splitin paikka. Nähdään, miten herkästi kurssi reagoi ilmoituksiin. Itse olen sitä mieltä, että tässä viritellään seuraavaa antia ja pieni kasvojen kohotus on tervetullut.

https://www.investing.com/equities/thin-film-electronics-asa-advanced-chart 

 

Kyseessä ei ollut uutinen, vaan tiedotus, ja sellainenkin hyvin epämääräinen. On puhuttu siitä, että pienyhtiöt käyttävät paljon käsityötä, siis tuotteiden kokoamiseen. ENSU mainostaa paljon sitä, että sen akut ovat aaltojuotoskoneisiin soveltuvat. On selvä ristiriita (JÄLLEEN) siinä, että jokin pieni toimitus riittäisi täyttämään suuren yhtiön automatiikan kapasiteettivaatimukset. Kyseessä siis on jälleen koe-erä - eikä mikään 'toimitus'.

Valehtelulla ja peittelyllä ei näytä olevan loppua. Syyksi toimitusvaikeuksiin olen esittänyt linjan sopimattomuutta akkujen valmistukseen: painokoneesta ohutkalvopinnoitukseen. Siinä jää kymmeniä työasemia käyttämättä. 

Jollakin virittelyllä valmiudet paranevat, mutta se vaatii pääomia ja aikaa.

Epäilen yhteisyrityksen tai lunastuksen mahdollisuuksia, koska NE VAARANTAISIVAT JOHDON ANSAINTAMAHDOLLISUUDET.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kommentti 15.09.23, uusittu

Patentti?

MERKINTÄ 2, ESIM.