Katsaus vko 14

Somessa käy kuhina. Se on ymmärrettävää, enemmistö on maallikoita ja on ensinnäkin jännittävää nähdä oma kirjoitus julkaistuna ja seurata, miten siihen reagoidaan. Kirjoittaminen on stressin poistoa. Turhauttavinta on se, että monet eivät seuraa keskusteluja lainkaan, mutta vaativat sitten omaa palvelua ja samoja teemoja tavaillaan. 

Yksi kirjoitus erottui joukosta: 'Poseidon*' (jäsen jo 2 kuukautta!) kertoi käyneensä TEHTAALLA ja nukkuvansa hyvin... Teksti poistettiin nopeasti. Uusi johdon agentti? 

Monet kirjoittavat päivänkin, jolloin jotain pitäisi tapahtua. Joku laskee päivän tarkkuudella johdon ylimalkaisista ennusteista, milloin tapahtuu, esim. 6 kuukauden päästä...

ON SELVÄÄ, ETTÄ  TUOTEKONSEPTI ON EDELLÄ AIKAANSA, MUTTA AKKUJEN KAUPALLISTAMINEN JA VALMISTUS PETTÄVÄT. Olemme nähneet, miten testikappaleidenkin toimittamisessa oli vaikeuksia ja kohistu 150'000 akun sarjakin olisi vain nollasarja. Johto silti lupailee skaalauksen käynnistyvän koko ajan.

OLEN ESITTÄNYT VÄITTEENI SIITÄ, ETTÄ MODIFIOITU LINJA ON AKKUTUOTANTOON EPÄSOPIVA, luultavasti vaikeasti käytettävä ja paljon käsityötä vaativa. Vaikeudet yleensä näyttäytyvät laatuongelmina ja viiveinä. 

ON MUISTETTAVA, ETTÄ JOS ONGELMA ON TEKNINEN, SE VOIDAAN POISTAA HETKESSÄ. SITÄ ODOTELTAESSA JOHTO KIETOUTUU ITSE ASETTAMAANSA HIRTEEN ENTISTÄ TIUKEMPAAN. ASTEIKOLLANI PAHIN VIRHE ON 'LINJAN KOPIOIMINEN' LISENSOINTIIN PYRKIVÄLLE. 

Somessa kierrätetään kaikkea johdon kertomaa, mutta ON MUISTETTAVA, ETTÄ VÄITTEET/ LUPAUKSET OVAT TARKISTAMATTOMIA, TODISTAMATTOMIA.

Itse pelkään, että johto ei tästä selviä ja ENSU päätyy jatkuviin anteihin.

Salkussani on 80'000 ENSUa jäljellä, olen ryhtynyt hajauttamaan sijoituksiani.

Osakkeiden yhdistäminen ei kääntänyt negatiivista trendiä.

https://www.investing.com/equities/thin-film-electronics-asa-chart  

 

Jako 1 päivä

Kun Sutija irtisanottiin, johtoon jäivät kierouden huiput. Uudet johtajat ovat nopeasti oppineet talon tavoille. Markkina-arvon nosto oli kisällinäyte...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kommentti 15.09.23, uusittu

Patentti?

MERKINTÄ 2, ESIM.