S. Mengin sijoitukset

Shirley Meng on Ensurgen neuvonantajana otettu sen palkkio-optio-ohjelmaan, minkä kautta hänestä tulee osakkeenomistaja, mikäli lunastaa  myönnetyt osakkeet.

https://south8technologies.com/technology/

S. Meng on sijoittanut South 8 Technologies-nimiseen yhtiöön. Se on yliopiston spinoff, perustettu v. 2017. (Eikö spin out tarkoita venyttämistä ja spin off eriytettyä yksikköä?) Yhtiö pyrkii kehittämään puhtaa(mma)n energian varastointiratkaisuja.

"South 8 Technologies started operations in 2017 as a spin out from UC San Diego where the Liquefied Gas Electrolyte chemistry was first developed. We are a diverse team which values integrity, creative thinking, and collaboration with a goal to deliver breakthrough energy storage solutions to advance a clean energy future."

Yhtiön teknologia perustuu akkujen elektrolyyttien tutkimiseen ja se on patentoinnut menetelmän, missä normaalitilassa kaasumaisessa olomuodossa olevat liuottimet saadaan nestemäisiksi.

"Unlike common battery electrolytes which are liquid at room temperature, or solid-state electrolytes under development, the team at South 8 Technologies is the first to develop and commercialize a novel, patented Liquefied Gas Electrolyte (LiGas™), for next-generation electrochemical energy storage devices. These non-toxic electrolytes use solvents that are normally gaseous at standard pressure and room temperature but may be liquefied under a moderate pressure and used as an electrolyte within the cell.

Yhtiöllä on merkittäviä sijoittajia!

PROUDLY FUNDED BY:

 

 

NASA, US. ilmavoimat, Shell x2,... VAIKKA KYSEESSÄ ON PERUSTUTKIMUKSEN TASOLLA  TOIMIVA 'TOIVOTAAN-TOIVOTAAN'-PROJEKTI. SELLAISENA ESIMERKKI JUURI SIITÄ, ETTÄ MIELUUMMIN PITÄISI PALATA PERUSTEISIIN JA KEHITTÄÄ SIELTÄ LÄHTIEN, KUTEN ENSURGE ON TEHNYT! 

Muuten, tässä nähdään vihreän energian hypeä, mikä perustuu vain yhteiskuntien avustusohjelmiin - kaikki käy kaupaksi ja kiire on, ennen kuin kilpailijat kahmivat kaiken. Siksi autonvalmistajatkin lupailevat polttomoottoreista luopumista, on pysyttävä muiden mukana ja julkisuuden valokehässä.

Olen korostanut sitä, että palstatilaa keräävät tutkijat ja vaikuttajat eivät näe tulevaisuuden mörköjä, eli luomakunnan rajoja, mitkä voivat tulla yllättävän nopeasti vastaan. RATKAISEMATTA ON EDELLEEN, MISTÄ TULEVAT AKUT VARATAAN, ELI MISTÄ NIIHIN RIITTÄÄ ENERGIA ja että PELKKIEN LATAUSPISTEIDEN VERKOSTON RAKENTAMINEN SYÖ KAIKEN KUPARIN.

RAJAT KYLLÄ ISKEVÄT VASTAAN JA SE TARKOITTAA INVESTOINTIEN RAJAAMISTA JA JOPA JO RAKENNETTUJEN VERKOSTOJEN PURKAMISTA. Siteerasin aikaisemmin Eija-Riitta Korholaa, joka oli sitä mieltä, että Saksan 'energiakäännös' on sulaa hulluutta ja tulee johtamaan siihen, että vihreästä energiasta tulee siellä kirosana. Ruotsissa enemmistö kansasta kannattaa jo ydinvoiman rakentamista uudelleen. Tutkijat eivät huomioi sitäkään, että valtaosa ihmisistä asuu kehitysmaissa, missä päivän pääongelma on ruoan valmistus ja siinä tarvitaan halpaa, läheltä löytyvää luonnon materiaalia, puuta, turvetta, lantaa, mikäli niitä vielä löytyy...

Mutta, miten menee 'KOTONA'???

Ensurgella ei ole kehuttavia sijoittajia ja kun aikaa kuluu, varmistuu vähitellen, että pääomittaminen on sisäsiittoista ja että pääomistaja Keith jopa kehuu aikaansaannoksillaan - toimittajatkin NAURAVAT. Toistan kysymykseni - saadaanko peli Ensurgella tervehtymään?


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kommentti 15.09.23, uusittu

Patentti?

MERKINTÄ 2, ESIM.